مدیر کل ا مور امور عشایر فارس گفت: جمعیت عشایر استان فارس 150 هزار نفر می باشد که نیمی از جمعیت جامعه عشایری را زنان تشکیل می دهند و با توجه به توانمندی و ظرفیت های خوبی که در آنها وجود دارد به منظور بهره گیری از ظرفیت بانوان عشایری بر آن شدیم با هم اندیشی دستگاه های مربوطه و با در اختیار گذاشتن اراضی مستعد کشاورزی به بنیان خانواده آنان کمک کنیم .
بهرامی بیان کرد، ایجاد اشتغال و بهبود درآمد خانواده ها و همچنین تنوع بخشی به اشتغال را از اهداف این تفاهم نامه برشمرد و ابراز امیدواری نمود با توجه به نیاز جامعه عشایری بتوانیم با همکاری و همدلی که بین دستگاه های امور اراضی، منابع طبیعی و امور عشایر وجود دارد این طرح را عملیاتی کنیم و اثر بخشی آن را در ارتقاء وضعیت معیشت خانوارهای عشایری ببینیم .
مدیر کل دفتر واگذاری و توسعه اراضی امور اراضی کشور گفت: هدف اصلی واگذاری زمین کمک به توسعه کشور است . راههای مختلفی در پیشبرد توسعه کشورها وجود دارد که یکی از راه ها واگذاری زمین های مستعد کشاورزی می باشد.
میررجبی اظهار داشت یکی از اهداف بحث اهلیت می باشد که این قشر جامعه از این بحث مستثنی می باشد. جامعه عشایری یک قشر کم توقع و با حداقل ها زندگی می کند و بهتر است بستری را فراهم آید که نیاز آن ها را رفع کنیم و عشایر را به سمت توسعه یافتگی کشور سوق دهیم.
وی افزود در بحث شناسایی اراضی دقت لازم صورت گیرد و با شناسایی عرصه (جامعه ، اقتصاد، محیط زیست) این سه مقوله را در کنار هم ببینیم و به آن توجه کنیم می توانیم به اقتصاد کشور کمک کنیم.
این مقام مسئول گفت: اگر در جامعه هدف مشخص شود که در جامعه عشایری صندوق ها می باشد با تقویت و تصحیح همین صندوق هامی توانیم به سود دهی برسیم .
مشاورامور بانوان سازمان امور اراضی کشور گفت: عشایر ذخایر انقلابند و اگر در جامعه امروزی از موهبت تغذیه و زندگی سالم برخورداریم از حضور پررنگ زنان عشایری می باشد.
موسوی گفت: مدیریت امور اراضی و منابع طبیعی در کنار هم می تواند خروجی خوبی داشته باشد. لذا با واگذاری اراضی مستعد به کشاورزی به زنان عشایری باعث حفظ و کاربردی اراضی می شود.
شفاهی مدیر کل دفتر امور تعاونیها و نظام بهره برداری اظهار داشت توجه ویژه به صنایع گردشگری در استان فارس و پتانسیل های خوبی که وجود دارد زنان عشایری نقش مولد در پخش تولیدات ارگانیک و حفظ منابع طبیعی دارند .
باصری مدیریت امور اراضی استان فارس گفت: در ارتباط با تشکلها باید آموزش های لازم انجام گردد. با شناسائی گونه های مختلف فعالیتها (صنایع دستی ،کشاورزی ) نیاز سنجی و آموزش صورت گیرد و زمین به افرادی واگذار گردد که کننده کار باشند ودر نهایت باعث افزایش درآمد گردد.
در پایان جلسه تفاهم نامه همکاری بین مدیریت امور اراضی استان و اداره کل امور عشایر فارس منعقد گردید .
گفتنی است استان فارس با توجه به وسعت اقلیمی که دارد توانسته 12/5 درصد عشایرسیار کشور را در خود جای دهد و به عنوان قطب عشایر کشور قلمداد شود .