عبدالحمید کریمی مدیرکل امور عشایر فارس با اشاره به اینکه استان فارس یکی از قطب های عشایری کشور می باشد گفت در حال حاضر تعداد خانوارهای عشایری استان فارس بالغ بر 27هزار خانوار است که بعلت در دسترس نبودن برق در مناطق عشایرنشین، تا پایان دولت سیزدهم از نعمت برق سامانه های خورشیدی بهره مند خواهند شد.
کریمی در ادامه افزود از سال 1400 تا بهمن ماه سالجاری تعداد 2770 سامانه خورشیدی با همکاری شرکت توزیع برق استان فارس و شهرستان شیراز توزیع شده است و همچنین تعداد 76 سامانه خورشیدی با اعتباری بالغ بر 8 میلیارد ریال از محل ارزش افزوده ادارات امور عشایر شهرستان های استان فارس نیز از طریق اداره کل امور عشایر استان فارس تهیه و در بین عشایر توزیع گردیده است که در مجموع تا به امروز آمار توزیع سامانه های خورشیدی از ابتدای طرح توزیع 2846 دستگاه در بین عشایر فارس بوده است.
کریمی از مزیتهای سامانه خورشیدی به مولد انرژیهای پاک و انرژیهای تجدید پذیربودن آنها اشاره کرد و گفت این پنل ها ارزان و قابل حمل هستند که نقش بسزایی در زندگی عشایر دارند زیرا ضمن تأمین نور و روشنایی لازم، امکان بهرهبرداری و شارژ تلفن همراه، سایر وسایل و امکانات الکترونیک را در دورترین مناطق برای عشایر فراهم میآورد و کم وزن بودن و همچنین قابلیت حمل آسان آن باعث میشود نصب این پنل ها توسط خود عشایر و به سهولت انجام میشود.
مدیر کل امور عشایر استان فارس در انتها گفت در سالجاری بمنظور تسهیل در امر کوچ بهاره و پاییزه عشایر استان و امنیت بیشتر آنها، با استفاده از اعتبارات استانی قریب بر 1میلیارد و 700 میلیون ریال، 160 دستگاه چراغ قوه خورشیدی نیز خریداری و در اختیار عشایر استان قرار گرفته است.
جهت اطلاع از تازه ترین اخبار عشایر استان فارس در كانال رسمی اطلاع رسانی اداره کل امور عشایر فارس به نشانی https://eitaa.com/ashayerfars عضو شوید