عبدالحمید کریمی عشایر را به عنوان یک بانک ژنی از داشته های فرهنگی، اجتماعی و دامی دانست و گفت: عشایر کوچکنده دارای اقتصاد تولیدی است و بالاترین نرخ اشتغال را دارد و با در نظر گرفتن این نکته که عشایر کوچکنده یک تولید کننده است نه مددجو و امدادخواه تاکید کرد: این عشایر نیازمند استقرار نظام پشتیبانی تولید هستند و وظیفه ما حمایت و پشتیبانی از تولید آنها است و باتوجه به اینکه عشایر اولین جامعه تأثیرپذیر از تغییرات اقلیمی هستند، اضافه کرد: به همین دلیل باید در بحث مدیریت بحران توجه ویژه به آنها شود.
مدیر کل امور عشایر در استان فارس خاطرنشان کرد: حرکت جوهره عشایر کوچنده است به همین دلیل ارائه خدمات به صورت ایستاده و عرضه محور است و نیازمند ضرورت متناسب سازی خدمات دستگاههای اجرایی با وضعیت کوچندگی جامعه عشایر است.
مدیر کل امور عشایر در استان فارس بیان کرد: عشایر فارس سالانه ۲۶۰ هزار تن انواع تولیدات کشاورزی و باغی، ۲۰ هزار تن گوشت قرمز با در اختیار داشتن حدود ۳ میلیون راس دام سبک و ۵۷ هزار متر مربع صنایع دستی سالانه تولید می کند و با توجه به تعداد جمعتی که دارند، ارزش افزوده آن بسیار بالا و ارزشمند است.
کریمی در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: جامعه عشایری استان فارس با ۳ هزار شهید بیشترین سهم شهدای عشایر در کشور را به خود اختصاص داده است و نقش خود را در پایداری نظام مقدس اسلامی ایران به خوبی ایفا کرده است.
مدیر کل امور عشایر استان فارس از افزایش اعتبارات استانی در سال مالی ۱۴۰۲ خبرداد و گفت: این رقم به ۷۲ میلیارد تومان افزایش داشته است و همچنین جذب اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۲ به مبلغ حدود ۸۶میلیارد تومان و در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۳ به مبلغ حدود ۴۰ میلیارد تومان رسیده است.
کریمی اظهار داشت: برای عملیاتی شدن و برقراری سهم جامعه عشایر از محل اعتبارات یک درصد فروش معادن به منظور جبران خسارت به مناطق عشایری موجود و مسئولیت اجتماعی در حاشیه طرح های معدنی و صنعتی در شورای اداری عشایری استان مصوب و به دنبال عملیاتی کردن آن هستیم.
مدیر کل عشایر استان فارس با اشاره به اعتبارات تسهیلاتی برای جامعه عشایر مطرح کرد: پرداخت 740 میلیارد ریال تسهیلات زنجیره تولید گوشت قرمز در سال مالی ۱۴۰۲، پرداخت نهایی 551 میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی تبصره 18 در این زمینه برای عشایر فارس دانست.
کریمی به سیاستهای سازمانی در جهت استقرار میزهای چهارگانه تنوع بخشی اشاره کرد و گفت: در این زمینه میزهای چهارگانه گیاهان دارویی، گردشگری، صنایع دستی و زنجیره تولید گوشت قرمز از راهکارهای تنوع بخشی به معیشت، تولید و درآمد خانوار و فرزندان عشایر نام برد و افزود ۲۳ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه به ۵۸ پروژه صنایع دستی و گردشگری در راستای تنوع بخشی به اشتغال تولید و درآمد عشایر فارس پرداخت شده است.