شنبه 6 بهمن 1403
اداره کل امور عشایر استان فارس

جلسه مشترک شورای امور عشایر و ستاد سرشماری عمومی کشاورزی شهرستان خفر برگزار شد

براکه فرماندار خفر بر ضرورت مشارکت عشایر شهرستان خفر در سرشماری عمومی کشاورزی تأکید و اعلام کرد: خدماتی که به عشایر داده خواهد شد، بر اساس این آمار خواهد بود.
وی افزود: ثبت آمار عشایر در سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ به گردن تمام مسئولان است، چرا که این آمار قابلیت بهره‌برداری تا ۱۰ سال آینده را داشته و خدماتی که به عشایر داده خواهد شد، بر اساس این آمارها خواهد بود.
 فرماندار خفر افزود: سرشماری عمومی کشاورزی از روز شنبه 12 آبان آغاز شده و به مدت ۴۵ روز ادامه دارد و تمام بهره برداران سطوح مختلف کشاورزی از جمله دام و دامداری، شیلات، پرورش زنبور عسل و... به صورت میدانی و با پرسشنامه مورد سنجش و سرشماری قرار می گیرند.
صالحی دبیر سرشماری اداره کل امور عشایر فارس نیز بر ضرورت مشارکت مدیران عامل و ارکان شرکت‌های تعاونی عشایری در سرشماری کشاورزی و تجهیز تمام امکانات و منابع، جهت اطلاع رسانی به عشایر و تشویق آن‌ها به مشارکت در سرشماری کشاورزی از طریق تعاونی های عشایری به عنوان مکمل سرشماری ثبتی مبنا تاکید کرد.

كانال رسمی اطلاع رسانی اداره کل امور عشایر فارس: https://eitaa.com/ashayerfars عضو شوید

طراحی و اجرا توسط مهندسین آژمان
Top