سه شنبه 3 تیر 1404
اداره کل امور عشایر استان فارس

حضور مدیران عشایری فارس در شهرستان بوانات

در راستای پیگیری مسائل و نیازهای جامعه عشایری، جمعی از مدیران ارشد امور عشایر استان فارس روز سه‌شنبه با حضور در منطقه تنگ پودنه شهرستان بوانات، از نزدیک با عشایر این منطقه دیدار و گفتگو کردند.

در این بازدید، کریمی مدیرکل امور عشایر فارس، به همراه هیئت همراه، شکوهی فرمانده سپاه عشایر فارس و رضازاده مدیر آموزش و پرورش عشایر استان، ضمن حضور در بین عشایر منطقه، به بررسی میدانی مسائل و مشکلات آنان پرداختند.

در این دیدار، مهم‌ترین مسائل مطرح‌شده از سوی عشایر شامل وضعیت نامناسب ایل‌راه‌ها، مشکلات آموزشی، کمبود منابع آبی، و نیاز به حمایت‌های بیشتر در حوزه زیرساختی و خدمات دامپزشکی بود که توسط مسئولان احصاء و مقرر شد برای رفع آن‌ها اقدامات لازم صورت گیرد.

مدیرکل امور عشایر فارس در حاشیه این دیدار با تأکید بر اهمیت حفظ و حمایت از سبک زندگی عشایری، اظهار داشت: «عشایر، حافظان فرهنگ و منابع طبیعی کشور هستند و خدمات‌رسانی مؤثر به این قشر شریف، از اولویت‌های مهم ما در استان است.»

این حضور میدانی، گامی مؤثر در جهت تعامل نزدیک‌تر با جامعه عشایری و ارتقاء سطح خدمات‌رسانی به آنان ارزیابی می‌شود.

كانال رسمی اطلاع رسانی اداره کل امور عشایر فارس: https://eitaa.com/ashayerfars عضو شوید

طراحی و اجرا توسط مهندسین آژمان
Top